Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Viola wittrockiana - Viooltje - Cool Wave Lemon

€ 3,25*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
66513.10
Behandeling
Onbehandeld
Bloeitijd
Juni, Juli, Augustus
Geschikt voor de pluktuin
Ja
Hoogte
0 - 20 cm
Standplaats
Zon
Zaaitijd onder glas
Februari, Maart
Product informatie
Dit Viooltje heeft citroengele bloemetjes met donker en licht schakeringen. Je kunt ze in de border van je tuin planten maar je kunt ook een pot of hanging basket vullen met deze frisse gele Viooltjes. Lekker zomers! Anders dan andere Violen, groeien deze echt over de rand. Vind je een pot met alleen gele Viooltjes niet zo mooi? Maak dan eens combinatie met bijvoorbeeld Blueberry Swirl of Strawberry Swirl. Super leuk! 

De bloeiperiode hangt af van het seizoen waarin je zaait. Zaai je in het najaar (september - oktober), dan zullen ze vroeg in het voorjaar al beginnen te bloeien. Zaai je in het vroege voorjaar (februari-maart), dan bloeien ze in de zomer en als het weer mee zit, nog lang daarna.

De planten worden ongeveer 20cm hoog en staan graag op een zonnige plaats. Wil je meer planten bij elkaar in een pot zetten? Houd dan rekening met een plantafstand van 25-30cm.

Nog even dit: Dit is Primed zaad. Dat betekend dat het kiemproces al bij de leverancier is gestart. Vervolgens wordt het kiemproces op een bepaald moment onderbroken en worden de zaden gedroogd. Het voordeel van Primed zaad is dat het snel zal ontkiemen onder een breed scala van omstandigheden en een uniforme groei heeft.