Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Nelson Garden - Kweekset miniplugtray

€ 15,95*

  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
70280
Product informatie
Deze handige kweekset van Nelson Garden bestaat uit een stevige "schaal" met daarin drie apart uitneembare tray's voor minipluggen. Er zitten alvast 14 mini teeltpluggen in. Je kunt hiermee heel makkelijk in één set verschillende soorten zaaien maar je kunt ook, als je de kiemplantjes water wil geven, even één deel eruit tillen en water in de schaal gieten. Zijn je kiemplantjes klaar om uitgeplant te worden? Door de speciale vorm van de miniplug en de vorm in de tray, duw je eenvoudig met bijvoorbeeld een verspeenpen het kluitje eruit. 

Werk je liever met aarde? Dan kun je de openingen natuurlijk ook met zaai en stek grond vullen. (881512)Deze set kun je afdekken met plasticfolie maar werk je graag met een propegator? Er is een propegator van Nelson Garden, compleet met deze kweekset! (70285).

Deze stevige set is gemaakt van gerecycled materiaal  en kun je meerdere keren te gebruiken. De 'mini teeltpluggen' zijn los te koop (70275) en sneuveld er een keer een 'miniplugtray', geen nood! Ook die zijn apart verkrijgbaar. (70270)