Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Nelson Garden - Kiemschaaltje met Tuinkerszaadjes

€ 9,95*

  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
70120
Product informatie
Dit handige kleine kiemschaaltje is ideaal om de zaadjes van je kiemgroentes te laten kiemen. Het wordt geleverd met een 4 zakjes Tuinkerszaadjes. Omdat je met Tuinkers zo snel resultaat ziet, is het heel leuk om samen met kinderen te doen! Deze gezonde kiemgroente kun je natuurlijk lekker op een boterham met kaas en tomaat doen, maar je kunt er ook wat creatiever me aan de slag gaan. Het is bijvoorbeeld ook heerlijk in quiche of op aardbeien! 

Het werkt als volgt:
-Zet het transparante deel op het zwarte roostertje. Draai het ondersteboven en giet er tot net onder het roostertje water in.
-Verdeel de zaadjes over het roostertje en besproei ze 2-4 keer per dag met een plantenspuit. Zorg ervoor dat ze niet uitdrogen.
-Als de worteltjes door het roostertje groeien en vast zitten, hou je het schaaltje scheef en spoel je de zaadjes 2-3 keer per dag        voorzichtig boven de gootsteen af. 
-Vul het schaaltje tot aan de worteltjes met vers water. Afhankelijk van het soort kun je na 5-10 dagen beginnen met oogsten.       

Wil je liever geen Tuinkerszaadjes bij het kiemschaaltje? Kijk dan even bij artikelnummer 70125. Dat is een setje van twee kiemschaaltjes zonder zaden.

Dit setje bestaat uit een herbruikbaar kapje en kiemschaaltje van 10x15,5 cm. Ze zijn beide gemaakt van stevig kunststof.  Op de verpakking staat, samen met een paar afbeeldingen, een duidelijke gebruiksaanwijzing. (NL, DE, EN, PL.)