Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Cosmos bipinnatus - Cosmea - Double Click Cranberries

€ 2,95*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
53372.50
Behandeling
Onbehandeld
Bloeitijd
Augustus, September, Oktober
Geschikt voor de pluktuin
Ja
Standplaats
Zon
Zaaitijd in vollegrond
Mei, Juni
Zaaitijd onder glas
Maart, April
Product informatie
Double Click Cranberries is een Cosmea met volledig gevulde bloemen in een hele mooie wijnrode kleur. Het is een leuke aanvulling in de border van je tuin. Door de diep rode kleur kun je hem heel mooi combineren met vaste planten in dezelfde tinten. Cosmea doet het ook goed op de vaas.

Tip: Combineer ze op de vaas eens met, Papaver Pandora (63122) en grassen zoals 'Frosted Explosion' (90392) of Red Jewel (90475). 

Cosmea 'Double Click Cranberries' wordt ongeveer 90cm hoog en bloeit van juli tot en met september. De planten worden vrij vol dus zet ze daarom bij het uitplanten minstens 30 cm uit elkaar. Vangen ze veel wind? Dan is het aan te raden de planten te ondersteunen.

Zaai ze voor in een kweekbak of kas en doe dat het liefst in luchtige grond. Dit kun je doen in april en mei. De zaden hebben licht nodig om te kiemen dus bedek ze niet onder een dikke laag aarde. Geef voorzichtig lauw water met een plantenspuit en zorg er voor dat de aarde vochtig is maar vooral niet te nat. Cosmea houdt namelijk niet van "natte voeten". Zet je plantjes pas buiten als je er zeker van bent dat er geen vorst meer komt want daar kan Cosmea echt niet tegen!