Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Capi Europe - Bijenhotel

€ 9,95*

% € 14,95*
Kleur
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
70500.1
Product informatie
Doordat er in veel tuinen steeds minder groen te vinden is, is er steeds minder leefruimte voor vogeltjes en insecten. Terwijl die juist zó belangrijk zijn... Gelukkig zijn er steeds meer mensen die zich beseffen dat een groene levensstijl heel belangrijk is en willen ze helpen om het tij van de "verstening" te keren. Je hoeft echt niet je hele tuin aan te pakken om al een verschil te maken. Met deze simpele aanpassingen kun je al een bijdrage leveren: Plant een wat grotere struik of Conifeer waar vogeltjes beschutting kunnen vinden en hang een vogelhuisje op. Zet een paar bloembakken of grote potten op je terras met (bloeiende) planten, zaai een bloemenmengsel, zet ergens een waterschaal neer en hang een insectenhotel op. 

Met dit bijenhotel van Capi help je de solitaire bij. Er is goed gekeken naar de ideale omgeving van de bijtjes en dat is vervolgens nagemaakt met verschillende formaten bamboestokjes en een beschermend front met gaatjes in verschillende groottes. Als jij er ook nog voor zorgt dat er water is en bloemen in de buurt te vinden zijn, dan draag je een steentje bij aan de voortplanting van de solitaire bijen en de biodiversiteit van onze natuur. En in dit geval is dat een heel positief steentje!

Het bijenhotel is gemaakt van gerecycled polyethyleen en hout en is 24x19x23 cm en is er in 3 kleuren. Je kunt kiezen uit antraciet, bruin en wit.

Nog even een tip: Je kunt het hotel op een stok zetten en in de grond steken, je kunt hem met een schroef aan de muur ophangen maar ook met bijvoorbeeld een tie rip aan de regenpijp vastmaken.