Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Antirrhinum majus - Leeuwenbek - DoubleShot Peach F1

€ 3,50*

Aantal zaden
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
51919.50
Behandeling
Onbehandeld
Bloeitijd
Juni, Juli, Augustus
Geschikt voor de pluktuin
Ja
Hoogte
20 - 50 cm
Standplaats
Zon
Te gebruiken als
Snijbloem
Zaaitijd onder glas
Maart, April, September, Oktober
Product informatie

O la la... wie is deze knapperd dan?! We stellen hem graag aan je voor: DoubleShot Peach F1 is een dubbelbloemig Leeuwenbekje met prachtige oranje tinten. Double Shot F1 is in 2023 nieuw op de markt gekomen en is gelijk in de prijzen gevallen voor tuin- én containerprestaties. De bloemen zijn meer open dan bij een traditioneel Leeuwenbekje en lijken qua bloem veel op de populaire Antirrhinum Madame Butterfly. Maar deze kleur... WAUW! Wij konden hem niet aan ons voorbij laten gaan, jij wel?

De planten hebben sterke stelen van zo'n 50 cm lang. Ook vertakken de planten goed en blijven ze tijdens het groeiseizoen steeds nieuwe stelen vormen. Omdat DoubleShot F1 niet zo hoog wordt, zijn ze uitermate geschikt om in potten of plantenbakken te kweken. Leuk voor op je terras of balkon maar ook om ze als groepje vooraan in de border van je tuin te zetten. Zorg dan wel voor een plantafstand van 30-35 cm.

Zaai ze in maart binnen voor. Dit kun je het beste in een vensterbank kweekkas of propagator doen. Zorg voor een constante bodemtemperatuur van ongeveer 20°C. Je kunt de kiemplantjes uitplanten zodra er geen vorst meer wordt voorspeld. Zet ze op een zonnig plekje in goed doorlatende, voedingsrijke grond.

Nog een tip: Je kunt er ook voor kiezen om september-oktober voor te zaaien. Dan worden de planten vaak groter dan wanneer je in maart begint met zaaien.