Binnen enkele werkdagen in huis
Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
Gratis verzending vanaf €50,00
Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
Ruim en divers assortiment
Große und vielfältige Auswahl

Ammi visnaga - Witte Dille - Green Mist

€ 17,50*

Aantal gram
  • Binnen enkele werkdagen in huis
    Lieferung innerhalb weniger Arbeitstage
  • Gratis verzending vanaf €50,00
    Versandkostenfrei ab Bestellwert € 50,-
  • Ruim en divers assortiment
    Große und vielfältige Auswahl
Alles op een rijtje
Productnummer:
51762.10
Behandeling
Onbehandeld
Bloeitijd
Juli, Augustus, September, Oktober
Geschikt voor de pluktuin
Ja
Hoogte
100 - 150 cm
Standplaats
Zon
Zaaitijd in vollegrond
Maart, April, Mei
Product informatie

Green Mist heeft prachtige wit-groene schermen. Ze lijken wel van kant! De bloemen zijn een perfect landingsplateau voor nuttige insecten en worden bij mooi dan ook flink door ze bezocht. Je zult zien dat het in je bloemenborder een drukte van jewelste wordt met als je deze bloemen zaait! Naast de kriebelbeestjes, zijn ook de pluktuin eigenaren gek op Green Mist. Dat is omdat het bloemen zijn die je heel goed in een boeketje kunt verwerken. 

Je kunt Ammi visnaga op twee momenten zaaien: van april tot begin juni en september-oktober. Als je in het najaar zaait, dan zul je zien dat de stelen een stuk langer worden dan wanneer je in het voorjaar zaait. Zaai je in het voorjaar, dan worden ze ± 90 cm. Zaai je in september-oktober, dan kunnen ze wel zo'n 150 cm hoog worden! Zaai direct op zonnige plaats in goed doorlatende grond en zorg dat je de grond eerst goed fijn geharkt hebt. Is de grond vast, dan kun je het mengen met zand zodat de grond wat losser wordt. Strooi dan de zaden gelijkmatig uit en hark het licht in. Je kunt met bijvoorbeeld een plank de grond nog even licht aan drukken.

Nog even een tip: Zorg dat je de zaden meteen op de plaats zaait waar je ook de bloemen wilt hebben. Doordat ze een penwortel hebben kun je ze namelijk later niet meer verplanten.