Betaalmethodes

We komen je qua betaalmethodes graag zo veel mogelijk tegemoet. Op welke manier je ook betaalt, jouw gegevens zijn altijd uitstekend beveiligd. 

iDeal ( NL)

Je rekent af in de vertrouwde onlinebetaalomgeving die wordt beveiligd door jouw Nederlandse bank.               

CreditCard & European Payment Options

Wij verwerken o.a. creditcardbetalingen van Matercard en Visa.               

Giropay (DE)

De Duitse variant van iDEAL is Giropay, de meest gebruikte betaalmethode in Duitsland. Met Giropay betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen in de online betaalomgeving van jouw eigen Duitse bank.                

Bancontact/Mister Cash (BE)

De Belgische variant van iDEAL is Bancontact/Mister Cash. Het verschil met iDEAL is dat je hiervoor een digipas of de Bancontact-app nodig hebt. Met Bancontact/Mister Cash betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk voor jouw online aankopen in de online betaalomgeving van jouw eigen Belgische bank.                 

Bankoverschrijving

Wanneer je kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat je je bestelling hebt geplaatst. Let op: voor een snelle afhandeling is het van belang dat je het factuurnummer en het kenmerk van jouw bestelling vermeldt. Hou hierbij rekening met 2 tot drie werkdagen die jouw bank nodig heeft om je betaling te verwerken. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, e-mailen wij je hier een bevestiging van en nemen wij je bestelling in behandeling. Heb je drie werkdagen na het plaatsen van je bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van jouw betaling ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij je betaling hebben ontvangen.Indien je de verzending van je bestelling wilt bespoedigen, maak dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid. Kosten van internationale betalingen zijn altijd voor rekening van de besteller. De bestelling wordt naar je verzonden zodra de betaling is ontvangen.               

Bestel je op rekening maar wil je toch met iDeal betalen?

Als je inlogt op Jansenzaden.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord, dan vind je bij “Jouw bestellingen” al je openstaande facturen. Deze kunnen direct vanuit dit menu betaald worden via onder andere iDeal of Creditcard.               

Sofort Banking (EU)

Sofort Banking is vooral in Duitsland een populaire manier van online betalen. Maar je kunt er ook mee betalen vanuit onder andere Nederland, België en Frankrijk. Met Sofort Banking betaal je vertrouwd, veilig en gemakkelijk voor jouw online aankopen in de online betaalomgeving van je eigen bank.